RM Accountancy en Advies

Betrouwbaar Nauwkeurig Meedenkend positief

Ons team

René Minkhorst

drs. R.A.H. Minkhorst RA – Partner – Accountant RA

René is op 1 maart 2012 gestart als eigenaar van RM Accountancy & Advies. Met meer dan 30 jaar ervaring in de accountancy en advisering kan hij ondernemers goed bijstaan. Zijn focus is specifiek gericht op MKB ondernemers, van (middel) grote ondernemingen tot de kleinere zelfstandigen en particulieren. Gezien zijn RA-titel kan René ook controleverklaringen verstrekken aan MKB organisaties.

In 1997 heeft Rene zijn studies succesvol afgerond en zijn huidige titels (doctoraal Information Management en Registeraccountant). In 1987 is Rene al begonnen als jongste assistent en heeft werken en studeren gecombineerd bij Deloitte in Nijmegen. Na zich hier verder ontwikkeld te hebben, heeft hij in 2001 de overstap gemaakt naar een kleiner accountantskantoor, het voormalige Peters & Partners in Mook (huidige Konings & Meeuwissen). Na hier diverse jaren als partner van het kantoor in Mook te hebben gefungeerd, heeft hij besloten zijn eigen kantoor op te richten, RM Accountancy & Advies. Veel van zijn klanten, uit de regio Arnhem – Nijmegen, hebben gelijktijdig de overstap gemaakt naar RM Accountancy & Advies. Gezien de jarenlange ervaring, persoonlijke betrokkenheid en aandacht en het bieden van eerlijke tarieven is het kantoor direct sterk gegroeid. René is een betrokken adviseur, die denkt in kansen. Ondernemers vinden het prettig dat René de zaken simpel kan uitleggen en de tijd voor ze neemt.

Caspar Oonk

C. Oonk Bsc – Partner – Adviseur

Op 1 februari 2017 is Caspar het kantoor van René komen versterken. Beiden hebben elkaar leren kennen als collega’s bij Konings & Meeuwissen. Caspar heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de accountancy en advisering. Na het behalen van zijn studies Bedrijfseconomie (HEAO, 2003) en Bedrijfskunde (Universiteit, 2005) is hij bij Deloitte gestart als adviseur in het MKB. Vervolgens heeft hij bij twee grotere, regionale kantoren in de regio Nijmegen ervaring opgedaan als assistent-account in de samenstelpraktijk. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar RM Accountancy & Advies. 

Caspar is een betrokken en allround adviseur / assistent-accountant. Hij heeft kennis en ervaring opgedaan bij een diversiteit aan MKB organisaties. Zijn kracht is dat hij makkelijk schakelt met een ondernemer en snel kansen en voordelen ziet. Hij is sociaal en betrokken en wil graag weten wie de persoon achter de ondernemer is, hetgeen voor hem de basis is om een goede dienstverlener te kunnen zijn. Samen met René bouwt hij aan de groei van het kantoor, waarbij de persoonlijke aandacht voor de klant gewaarborgd zal blijven.

Per 1 oktober 2019 is Caspar toegetreden als partner bij RM Accountancy & Advies

 

Glenn Verhaar

Junior assistent-accountant

Glenn is per 1 juni 2020 in dienst getreden.

Junior assistent-accountant