RM Accountancy en Advies

Ondernemend No- nonsense Toekomstgericht Informeel Korte lijnen

Visie

‘Samen van waarde’ is de slogan van RM Accountancy en Advies. Waarom deze slogan? Waarde heeft vele betekenissen, zoals belang, principe, maar ook van waarde kunnen zijn. Waarde heeft ook een financiële kant, namelijk de ‘waarde van geld’. RM Accountancy & Advies denkt waarde te kunnen bieden aan iedere ondernemer. Deze waarde denken wij samen te kunnen bereiken: zowel jij als ondernemer als wij doen het niet alleen.

RM Accountancy & Advies staat voor een informele, pro-actieve en toekomstgerichte accountant en adviseur. Vanuit de bestaande wet-en regelgeving willen we het optimale resultaat voor iedere ondernemer behalen. Door ons no-nonsense karakter en de korte communicatielijnen, weet je als ondernemer direct waar je aan toe bent. Waarom iets moeilijk maken als het ook simpel kan?

Hoe vaak heb jij het afgelopen jaren met de eigen accountant / adviseur vrijblijvend een kopje koffie gedronken? Niet ieder jaar een nieuw contactpersoon? Niet het gevoel hebben dat je meer weet dan je accountant of adviseur? Niet het gevoel hebben dat je je accountant achter zijn broek moet aanzitten? Niet het gevoel dat bij je accountant de regels belangrijker zijn dan jij? Niet het gevoel hebben dat iedere minuut in rekening gebracht wordt? Kom dan eens praten met RM Accountancy en Advies!

RM Accountancy & Advies heeft alle financiële en fiscale kennis in huis. Wij stellen uw jaarrekening samen, verzorgen de administratie en fiscale aangiften en geven u ondernemersadvies op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Optimale ondersteuning en advies staat hierbij hoog in het vaandel. We zeggen het èn doen het ook!

Ons uitgangspunt is dat we gedurende het jaar regelmatig bij jou als ondernemer langskomen om te weten wat er leeft en speelt. Alleen op deze wijze kunnen wij adequaat ondersteunen op vragen die er bij iedere ondernemer spelen op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Kan ik nu beter investeren in het huidige boekjaar of is het wellicht fiscaal gunstiger om deze investering uit te stellen tot het volgende boekjaar? Hoe ontwikkelt zich de marge van mijn producten? Kan ik mijn onderneming nu beter verkopen of kan ik dit beter uitstellen?  Hoe kan ik het beste vermogen opbouwen voor later voor mezelf of mijn kinderen? Op al dit soort vragen wil je als ondernemer direct een antwoord.  De antwoorden op jouw vragen dienen dus niet pas achteraf ter sprake te komen, als de de jaarrekening al lang en breed besproken is. Directe actie en communicatie is vereist met een betrokken adviseur. Zo houdt je grip op de onderneming.

RM Accountancy & Advies spreekt graag vóóraf een vaste prijs af voor alle periodiek terugkerende werkzaamheden. Als ondernemer heb je direct een betrouwbaar gevoel over de kosten die in rekening gebracht zullen worden voor het verzorgen van de administratie, jaarrekening of fiscale aangiften. Zo krijg je niet te maken met vervelende verrassingen achteraf. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel bij ons hebt! Bij specialistische advisering geven we jou graag voorafgaand de verwachte tijdsbesteding en zijn we transparant over onze tarieven. RM Accountancy en Advies is u graag van dienst!